Fordele og ulemper ved klasseværelser i en pavillon

Hvis du har en virksomhed eller skole i Århus, så er det sikkert ikke første gang man har prøvet, at der mangler plads til elever eller måske endda til dine ansatte, som ikke længere kan være på kontoret. En god løsning på dette problem kan være at man får klasseværelser i en pavillon. Nogle er dog lidt skeptiske ved denne idé og der er dog også både fordele og ulemper, men som regel opvejer fordelene i høj grad ulemperne, når det kommer til denne slags byggeri.

Det smarte og det knap så smart ved klasseværelser

Hvis man først og fremmest skal kigge på det smarte ved at have klasseværelser i en pavillon, så er det først og fremmest, at det er utrolig billigt. Det koster stort set ingenting. Derudover kommer den fordel, at man hurtigt kan opstille disse pavilloner, så hvis man f.eks. har mange elever på en bestemt årgang og der ikke længere er plads, så kan man opstille disse midlertidige klasseværelser på meget kort tid og hive dem ned igen året efter, hvis ikke længere der er brug for det. Det er altså både hurtigt og fleksibelt, når man benytter sig af disse løsninger.

Hvis man derimod kigger på ulemper, så er der faktisk ikke specielt mange. Den eneste ulempe der umiddelbart er at finde er, at de måske ikke altid er så godt isoleret, så de kan godt til tider være lidt dyre at varme op. Læs mere om fordele og ulemper ved at klikke her.