Generelt

Investeringer, der kræves

Ingen i deres rette sind ville nogensinde tænke de kunne få en virksomhed etableret med ingen investeringer. Gør det på internettet er ikke anderledes end andre steder, kun adgang til din virksomhed er ændret. Ikke længere behøver du at have en fuld af stock showroom, nødt til at ansætte medarbejdere til at hjælpe dine kunder, rense stedet og bekymre sig om alle de andre ting forbundet med en fysisk placering. Internettet har gjort virksomheder en ægte 24/7 drift for en brøkdel af prisen, men der er stadig koste at være afholdt og det er ikke for alle. Du kan ‘gør det selv’ med en meget lav investering i starten eller du kan investere mere og gøre mindre, men du bliver altid nødt til at gøre noget. Det problem, de fleste har er, at de investerer mere end de kan tillade sig i de begyndende faser og løber tør for finansiering før de begynder at få resultater.
Du bliver nødt til at vide, hvad du behøver, sammenligne omkostningerne og få mest du kan for din investering.
Vil du have to investeringer til at gøre, og de er penge og tid.
Brug hvad du har på plads nu at det er op-de fleste og købe kun ind i hvad du virkelig har brug for de andre ting. Indse, at de “andre ting” vil kræve penge.
Beløbet kan kun afgøres af dig, men du skal ikke forvente de samme resultater fra en $15,00 investering, som du ønsker fra en $100,00 en. Behandle dem begge det samme, lad ikke beløbet i sig selv gøre det værdi at du helst the less. Hvis noget ikke koster noget, så forvente det samme til gengæld. Må ikke forveksle dette med en gratis prøveperiode, så det er noget andet helt men forvent ikke en gratis prøveversion til at producere det effektivt.
Ligesom du, mennesker surfe på internettet fra komfort i deres hjemme-PC på udkig efter produkter eller tjenesteydelser og kun se det endelige resultat (det er din hjemmeside) med ingen idé om, hvad det virkelig tog til gøre det ud på deres skærm. Alt for mange mennesker i dag har tendens til at under anslå omkostningerne og den tid det tager for dette til at ske. Alle de synes at vide er, at der synes at være en masse mennesker, der siger de gør tusindvis af dollars om måneden efter at være i forretning for meget kort tid. Kan det ske? Sikker på, men oddsene er, vil det ikke. Bare i tilfælde det ikke, skal du aldrig investere mere end du har råd til. Giv dig selv og din virksomhed tid til at ses og vokse i sin internet tilstedeværelse.
At få viden og at vide, hvordan man kan anvende det er to forskellige ting.
Dette er grunden til, at begrebet ‘hjem business’ har fået sådan et dårligt navn i fortiden. Da de fleste hurtigt lære at det tager mere end bare at få en associeret websted at lede andre til at besøge, de har tendens til at lade deres ønske om præstation opvejer deres sunde fornuft. Når de ikke, de skylden på associeret websted og ikke, hvad de har gjort, eller undladt at gøre for at gøre er arbejde til dem. Efter indledende opstart, skal du kun bruge et par timer om dagen foran din PC fremme. Du må ikke hoppe i søgemaskine indsendelse og andre former for internet tilbud hvis du ikke har din egen hjemmeside. I stedet vil du begrænse det til din lokale internet klassificeret, de gule sider og webstedet lokale hjemby virksomhedsfortegnelser. Folk vil se ting tæt på hjem først.
Resten af den tid, du bør gøre Følg ups på dem, der har vist interesse, men har ikke købt endnu. Hvis du ikke kan, eller ikke er villig til at gøre dette, så tror ikke selv, at have din egen virksomhed. Centrale her er at du skal have fuldstændig tillid i dit produkt eller din service. De fleste ‘hjem business’ mennesker sælge en tjeneste. Nogle har ikke råd til VOIP, og heller ikke en masse tid på foretagelse af vejafgift og/eller lang distance telefonopkald. Læg din kontakt nummer på dit websted og lade dem, interesseret kalde dig. Hvis du ikke kan være der til at besvare opkaldet, så har et svar maskine eller voice mail på plads. Du vil gerne følge op via e-mail også, efter først at få tilladelse til at gøre dette. Alligevel Bliv ikke ‘anmassende’. Send dem en, og hvis du ikke hører tilbage, måske en anden en uge senere, både beder for dem at tage det næste skridt og kontakte dig tilbage for flere oplysninger. Det er det, hvis de har ændret deres mening om dit produkt eller service, så de har ret til at gøre dette. Hvis de FN-ændring af
Du bliver nødt til at gøre mere. Hvis du er på et meget begrænset budget så starte lokalt og arbejde din vej ud og op med dine personlige kontaktpersoner, der faktisk ringer en person og gøre en udnævnelse til at besøge dem personligt at forklare din virksomhed. Hvis de er ‘forsigtig’ har du kommer til dem, kan så du møde dem et eller andet sted. Jeg har fundet virksomheder, der har lokale mødesteder for uddannelse og bruge som et mødested for dine kundeemner i de fleste større byer. Du kan også møde dem på en lokal ‘coffee house’ eller restaurant. Kjole til lejligheden, enten i en dragt eller casual, men altid i en pæn og professionel måde. Jeg har set hjemmesider hvor billedet af den person, der ønsker andre at investere med dem er klædt i shorts og sidder på en græsplæne stol. Tror de virkelig, de vil nogensinde blive taget alvorligt? Ikke begå den samme fejl.
Ikke købe mere end én eller to E-bøger eller ‘hvordan’ bøger fra din lokale boghandel. Du vil hurtigt finde de er meget god i teori og metoder, men meget dårlige i ansøgningen instruktion. Dette er fordi de har gjort, hvad de gør, fået dig til at købe bogen, som er deres produkt. Lad os se det i øjnene, hvor mange af disse “millionærer” har du virkelig hørt om fra internettet? Hvor mange af disse, hvis du opfylder en, har du gjort det i person? (på internettet, dette kan være i et chat room). Hvis den eneste måde du kan få uddannelse eller for at møde nogen ved opkald til et konferenceopkald nummer og indtaste en pinkode, så tænk over det lidt mere. Hvis de gør så godt, så hvorfor er det ikke en “toll gratis 800 type nummer?
Hvis du føler det er det værd men, husk dette er en anden investering du har til budget i din forretningsplan.
Folk følger rigtige mennesker, der ved hvad de taler om og huske, hvad er var som at være på det samme tidspunkt som dem.
Vær ikke bange for at indrømme, at dit nuværende niveau. Hvis du lige er startet, så at sige det og forklare dem, du vil dele, hvad du har lært indtil nu og vil lære med dem, som du gør det. Få input fra dem, måske de vil have en idé eller metode, som du har over kiggede eller ikke tænkte på at være rigtige. At være rigtige for dig kan ikke være rigtigt for alle. Være villig til at være open minded og villig til at lytte til eller acceptere forslag.
I konklusion:
Indstille et budget med hvor meget tid du kan eller er villige til at investere og penge. Forvent niveauet af resultater til at matche denne forpligtelse. Som du opnå mere, så investere mere.
Forvent ikke ting til at ske natten over. Lære at leve med afvisning og hvordan man kan overvinde forhindringer. Mest af alt, holde fokus, Husk dit mål og tro på dig selv.
Robert Nixon

7 thoughts on “Investeringer, der kræves”

Leave a Reply

Your email address will not be published.