Generelt

Reparation af uoverensstemmelser i din kredit rapport

De fleste alle ved, hvor vigtigt din kredit rapport er… Det kan bestemme, hvorvidt du er berettiget til forskellige lån, kreditkort, og endda nogle arbejdspladser og andre sociale positioner. En dårlig kredit rapport kan have en negativ effekt på dit liv i almindelighed, som du finder det meget vanskeligere at få nogle af tingene, du har brug for, mens en god kredit rapport kan åbne døre til dig, som du ikke måske har selv kendt eksisterede.

Hvis du har dårlig eller dårlig kredit, er det muligt, at du ikke måske selv ved det… og for at gøre tingene værre, du måske ikke selv fortjener det. Det er helt muligt for virksomheder, der gør rapporter til kredit-bureauer til at lave fejl, og desværre disse fejl kan have en alvorlig indvirkning på dit kredit score.

Oplysningerne nedenfor er designet til at få dig på rette spor til at kontrollere din kredit rapportoplysninger og sikre, at alt er som det skal være… og at få tingene rettet hvis de er forkert og forårsager skade på din kredit score.

Kontrollere din rapport

Naturligvis, den første ting, du skal gøre for at kontrollere rigtigheden af din kredit rapport er at få en kopi af din rapport. Disse kan købes, fået gratis gennem visse virksomheder og tjenester, og i nogle tilfælde er endda leveres gratis af regeringen, hvis du bor i visse lande eller opfylde visse kriterier. Når du har modtaget en kopi af din kredit rapport, tage lidt tid til at kigge over det og få en fornemmelse af, hvordan dataene vises… Det kan variere lidt, afhængigt af hvilke indberetningsorgan udstedt betænkning.

Bekræfter oplysningerne

Begynd kontrol over din kredit rapport at se, hvilke konti og lån af jeres er anført og status for hver. Du kan ikke finde alle dine anfordringskonti og lån i rapporten, men vær ikke bange… nogle långivere og kredit udstedere rapporterer ikke regelmæssigt eller overhovedet. Check over dine oplysninger for alle konti, at du simpelthen ikke genkende, og notere, hvilke konti du genkender og hvad de svarer med i forhold til dine regninger.

Finde fejl

På dette tidspunkt, du bør notere alle konti på din rapport, du ikke kan genkende, da de kan være en advarselstegn for identitetstyveri. Du bør også begynde at kontrollere status for hver liste, som du kan genkende… Sørg for, at konti, der er opdaterede ikke liste du som har misset betalinger, og at konti, der ikke længere er aktiv ikke er opført som åben og bag. Tage sig tid til at gøre noter af enhver urigtige oplysninger, som du finder, fordi der er en god ændring, at enhver urigtige oplysninger kan bringe ned din kredit score mere end det burde.

Fastsættelse af kredit fejl

Når du har kompileret en liste over fejl og konti, som du ikke kan genkende, skal du udarbejde et brev til udstederen af kredit rapport at sætte spørgsmålstegn ved ægtheden af konto krav. Den kreditoplysningsbureau vil begynde at undersøge de påstande, anmoder om ajourførte oplysninger fra konto udstederen til at vise, at de konto programoversigter, som de har gjort er gyldig. Hvis oplysningerne viser sig for at være forkert, det vil normalt være repareret; Hvis konto udstederen ikke svarer til undersøgelse inden for en bestemt frist, så den negative betænkning vil blive fjernet helt. Dette kan i høj grad forbedre din kredit score med en minimal indsats fra din side.

Du kan frit genoptrykke denne artikel, forudsat følgende forfatterens biografi (herunder live URL link) forbliver intakt:

9 thoughts on “Reparation af uoverensstemmelser i din kredit rapport”

  1. I do not even know how I ended up here, but I thought this post was great.
    I don’t know who you are but certainly you aare going to a famous
    blogger if yoou are not already 🙂 Cheers!

Leave a Reply

Your email address will not be published.