Generelt

Købe ny byggeri… Hvor begynder jeg?

Udsigten til shopping for et nyt byggeri residence kan være ganske skræmmende, men belønninger ved at eje et helt nyt hjem ud vægt ulemperne, hvis du kender de potentielle faldgruber. Følgende er vigtige overvejelser: samlede Dollar Budget, beliggenhed, pris pr. Square Foot, finish, opgraderinger, parkering og leveringsdato.
Samlede Dollar Budget
Hvis du vil oprette et budget til at købe et hjem, skal du tale med en professionel før udkig efter ejendom pant. Med hensyn til dit budget, Husk, at parkering ikke er normalt inkluderet i købsprisen, der citeres af udvikleren. Derudover er i dagens marked listeprisen for enheden typisk ikke til forhandling.
Den bedste måde at fastsætte et budget er for at afgøre, hvor mange penge du får brug for som en udbetaling og hvor mange penge du skal bruge som en udbetaling og hvor meget du føler dig tryg udgifter, baseret på din bruttoindkomst for månedlige betalinger. Husk, at fast ejendom skatter er generelt inkluderet i din månedlige pant betaling og bør beregnes på mindst 2% af købsprisen.
Hvis din udbetaling er mindre end 20% af købsprisen, vil din långiver kræve at du køber privat realkreditforsikring (PMI) – denne afgift vil også være inkluderet i din månedlige betaling. Også indregnet i dine månedlige udgifter er dine vurderinger, både for selve enheden og en separat vurdering for parkering. Og endelig, tilføje din månedlige pant betaling.
Beliggenhed
Generelt, jo højere tæthed af området, den dyrere vil ejerlejlighed eller rækkehus være. Derefter tjekker placeringer, kan du overveje mindre udviklede områder af byen. Sådanne områder er typisk billigere end dem i mere udviklede områder. Bemærk, at massefylde stiger med ny udvikling, det er meget sandsynligt, at din ejendom vil vinde i værdi, hvilket resulterer i et højere afkast af din investering.
Cost Per kvadratfod
Når du køber nyt byggeri, er den foretrukne metode til sammenligning værdi cost per kvadratfod. Dette er den metode, der anvendes af udviklere til i første omgang pris deres udvikling. Med prisen per kvadratfod i tankerne, vil du kunne sammenligne forskellige egenskaber på lige fod og bestemme om du køber til en gunstig pris.
Også er skal overvejes, når man ser på cost per kvadratfod pris om bygherren har medtaget sådanne emner som granit bordplader, badeværelser i marmor og sort eller rustfrit apparater som standard funktioner. I Chicago, priser pr. kvadratfod spænder fra $225 til så meget som $1000 per kvadratfod i Gold Coast.
Finish
Du skal nøje undersøge som finish og apparater udvikleren har inkluderet i grundprisen versus som anses for opgraderinger. Bemærk, at de dyrere finish såsom granit og marmor ikke indgår normalt i basispris på et soveværelse enhed.
Vær sikker på at få en detaljeret liste over specifikationer skriftligt fra udvikleren, med angivelse af mærke og model nummer for hvert enkelt apparat. Ikke blive forvirret af finish og apparater, der er vist i modellerne, du ser-de kan ikke være de samme som dem, der indgår i den børskurs. Modeller er typisk færdig med granit og marmor, undermount synker og hårdttræ gulv lagt diagonalt men sådanne funktioner kan ikke betragtes som standard, især i mindre eller mindre dyre enheder.
Opgraderinger
Som du kan forestille dig, kan omkostningerne ved opgraderinger variere betydeligt. Udviklere opkræve almindeligt deres omkostninger plus en 20% mark-up for opgraderinger; andre kan opkræve endnu mere. Prøv at bestemme omkostningerne, når du og din ejendomsmægler skriver op til indledende tilbud. Ved at bestemme alle omkostninger under kontrakten vil periode du reducere risikoen for, at opgradere omkostninger overskrider dit budget.
Hvis du Husk på at mange nye byggeri enheder ikke er klar til indflytning i et år eller to, vil du forstå vigtigheden af at have alle omkostninger til opgraderinger skriftligt som en del af den oprindelige kontrakt – til dagens priser frem for omkostninger beregnet på oppustede pric es et eller to år senere.
Parkering
En af de væsentlige elementer i gensalgsværdi parkering. I et loft konvertering eller et højhus, kan parkering variere fra ca $25.000 til så meget som $60,000 afhængigt af niveauet af luksus af bygningen og tilgængeligheden af parkering i området.
Da Parkeringspladserne er steget dramatisk i værdi, bør du seriøst overveje at købe en plads eller ej, du i øjeblikket ejer en bil. Uden parkering, kan senere salg af en enhed være vanskeligere end en sammenlignelig enhed, hvor parkering er inkluderet i prisen.
Leveringsdato
Selvom din kontrakt vil angive en leveringsdato, bestemmelserne i kontrakten vil ofte give mulighed udvikleren at levere din enhed meget senere end den angivne dato uden straf. Hvis dette er et vigtigt emne for dig, bør du holde i konstant kontakt med din ejendomsmægler under byggeprocessen som levering datoer kan blive forsinket, så længe et år og i sjældne tilfælde, selv ud over dette. Du bør også tale med din advokat og indarbejde vilkår i kontrakten, således at dine interesser er beskyttet i tilfælde af, at dette bør ske.
Arbejder med en ejendomsmægler
Købe en ny konstruktion residence kan være en berigende oplevelse og en klog investering. Men der er absolut nuancer involveret i at købe ny byggeri, herunder track record af udvikleren, antallet af “lufferne” køber i projektet, og den procentvise andel af solgte enheder.
Du vil være bedst tjent ved hjælp af en ejendomsmægler, der er fortrolig med nye byggemarkedet, de forskellige udviklere og deres produkt. Med din ejendomsmægler ved hånden til at besvare alle dine spørgsmål, vil dine interesser repræsenteret og beskyttet i al kommunikation med bygherren.
Hvis du er afhængige af en fast ejendom professionel, du vil spare dig selv en hel del af aggrevation forbundet med køb af en ny konstruktion hjem, og bedst af alt, denne repræsentation vil være uden omkostninger for dig – udvikleren betaler din ejendomsmægler provision.

8 thoughts on “Købe ny byggeri… Hvor begynder jeg?”

 1. God dag,

  Søger du et presserende lån til en overkommelig rente? Kontakt UNICREDIT FAST LÅN nu for din øjeblikkelige transaktion. Det er hurtigt let og sikkert.

  KONTAKT INFORMATION:

  E-mail: unicreditfastloan@gmail.com

  TELEFON: +17816611940 (KUN TEKST)

  Facebook: Unicredit Fast Loan

  Instagram: Hurtigt lån fra Unicredit

  Twitter: @FastUnicredit

  LinkedIn: Unicredit Fast Loan

  Få dit hurtige lån med kun tre trin.

 2. God dag,

  Søger du et presserende lån til en overkommelig rente? Kontakt UNICREDIT FAST LÅN nu for din øjeblikkelige transaktion. Det er hurtigt let og sikkert.

  KONTAKT INFORMATION:

  E-mail: unicreditfastloan@gmail.com

  TELEFON: +17816611940 (KUN TEKST)

  Facebook: Unicredit Fast Loan

  Instagram: Hurtigt lån fra Unicredit

  Twitter: @FastUnicredit

  LinkedIn: Unicredit Fast Loan

  Få dit hurtige lån med kun tre trin….

 3. Nice post. I was checkng continuously this blog and I’m impressed!
  Very useful information specially the last part 🙂 I care for such info a lot.
  I was lookiong for this partifular ihformation for a long time.
  Thank you and bext of luck.

Leave a Reply

Your email address will not be published.