Generelt

10 secrets af succesfulde iværksættere

Kører en one-person business er en kreativ, fleksibel og udfordrende måde at blive din egen chef og kortlægge din egen fremtid. Det handler om at skabe et liv, som det handler om at gøre en levende. Det kræver mod, beslutsomhed og fremsyn til at beslutte at blive iværksætter. Fra forholdsvis sikker kokonen i virksomhedernes verden, hvor lønsedler ankommer regelmæssigt, vil du vover sig ind på business unchartered områder.
Er der en måde at afgøre, om du kan være en succesfuld iværksætter, eller du er bedre tjent med at arbejde for en anden? Desværre, er der ingen formel for succes. Men mest succesfulde iværksættere deler disse ti kendetegn. Check hvis du besidder en af dem:
1. Tænk succes. For at opnå form for succes, som du vil, skal du drømme stort. Hver succeshistorie starter med store drømme. Du skal have store drømme for dig selv – som du ønsker at være nogen rige, berømte eller opfyldt. Du skal have en klar vision om, hvad du ønsker at opnå. Men det stopper ikke i drømme alene. Du bør aktivt visualisere succes i dit sind, at du kan næsten føle det, røre ved det eller det er inden for din rækkevidde. Afspille dette billede på enhver lejlighed. Hvad føles det for at tredoble din nuværende indkomst? Hvordan vil dit liv ændre? Hvad vil din virksomhed se ud, hvis du har opnået det million-dollar-mærket?
Succesfulde iværksættere besidder en holdning af åbenhed og tro at du kan have hvad du vil, hvis du kan blot forestille sig det som det første skridt på vejen til handling at erhverve den. Management gurus har lært os magt visualisering – se dig selv i dit sind som har udført dine drømme. Hvis du ønsker at være en succesfuld forfatter, envision dig selv tilmelder bøger til et mylder af mennesker, der har linet op til at have din autograf. Hvis du vil være rig, billede dig i luksuriøse omgivelser, der holder en fed bankkonto. Og processen med envisioning succes for dig bør være en konstant aktivitet! Du nødt til at tænke at du er vellykket (eller bliver en) hver eneste vågne time. En personlig udvikling coach delt mig hendes hemmelighed for at hjælpe hende løbende visualisere sit mål for øjeblikket: når klatring trapper, recitere dit mål med hvert skridt du tager. Så hvis du vil have flere penge, siger “Jeg vil have penge” i hvert trin på trappen. Denne teknik vil styrke dit mål og holde det frisk i din bevidsthed.
2. være passioneret med, hvad du gør. Du starter en virksomhed for at ændre enhver eller alle en del af dit liv. For at nå denne ændring, du har brug at udvikle eller afdække en intens, personlige passion at ændre den måde, tingene er og leve livet fuldt ud. Succes kommer nemt hvis du elsker hvad du gør. Hvorfor? Fordi vi er mere ubarmhjertige i vores forfølgelsen af mål om ting, som vi elsker. Hvis du hader dit job lige nu, tror du, du nogensinde vil blive en succes på det? Ikke i en million år! Du kan hænge sammen, selv blive kompetente på opgaverne, men du vil aldrig blive en stor succes på det. Du vil opnå maksimal ydeevne og gøre, hvad du skal gøre for at lykkes kun hvis du laver noget, der interesserer dig eller noget, der interesserer dig. Iværksættere, der lykkes ikke har noget imod, at de er at sætte i 15 eller 18 timer om dagen for at deres forretning, fordi de er helt vild med det, de gør. Succes i erhvervslivet handler om tålmodighed og hårdt arbejde, som kan kun nås, hvis du er lidenskabelig og skøre med dine opgaver og aktiviteter.
3. fokus på dine styrker. Lad os se det; Du kan ikke være alt for alle. Hver af os har vores egne styrker og svagheder. For at være effektiv, skal du identificere dine stærke sider og koncentrere sig om det. Du vil blive mere succesfuld, hvis du er i stand til at kanalisere din indsats på områder, som du gør bedst. I erhvervslivet, for eksempel, hvis du ved, du har god markedsføring instinkter, derefter udnytte denne styrke og gøre fuld brug af it. Søge hjælp eller assistance i områder, som du kan være dårlige til, såsom regnskab og bogholderi. For at omdanne din svaghed til styrke, overveje at tage hands-on læring eller formel uddannelse.
4. aldrig overveje muligheden for fiasko. Ayn Rand, i hendes roman The Fountainhead, skrev, “Det ikke er i arten af mand – heller ikke af en levende enhed, til at starte med at give.” Som iværksætter, skal du helt tror på dine mål, og at du kan gøre det. Tror, at hvad du gør vil bidrage til gavn for miljøet og din personlige self. Du bør have en stærk tro i din idé, dit kapaciteter og dig selv. Du må tro ud over en skygge af tvivl om at du har evnen til at genkende og opfylde dem. Jo mere kan du udvikle tro i din evne til at nå dine mål, jo hurtigere du kan nå det. Din tillid bør dog afvejes med kalkulerede risici, som du skal bruge for at opnå større belønninger. Succesfulde iværksættere er dem, der analyserer og minimere risikoen i jagten på profit. Da de altid siger: “ingen indvolde, ingen herlighed.”
5. planen i overensstemmelse hermed. Du har en vision, og du har nok tro på dig selv til at tro, at du kan opnå din vision. Men ved du, hvordan du får din vision? For at opnå din vision, skal du have konkrete mål, der vil give springbræt mod din ultimative vision. Sætte dine mål skriver; gør ikke så bare gør dem som immaterielle fantasier. Du har brug at planlægge hver dag på en sådan måde, at alle dine handlinger bidrager til virkeliggørelsen af din vision. Forudser du dig selv som den næste Martha Stewart af håndlavede møbler? Måske i dag, du har brug at se en kunstner til at hjælpe dig med at konceptualisere den nye linje af håndlavede sengetøj, som de håber at lancere. Intens mål orientering er karakteristisk for hver succesfuld iværksætter. De har en vision, og de ved hvordan man kommer derhen. Din evne til at sætte mål og laver planer for din bedrift er færdigheden skal lykkes. Planen, plan og plan – fordi uden hvilken fiasko er garanteret.
6. arbejde hårdt! Hver succesfuld iværksætter arbejder hårdt, hårdt og hårdt. Ingen opnår succes blot ved at sidde og stirre på væggen hver eneste dag. Brian Tracy sætter det ud på denne måde, “du arbejder otte timer om dagen for at overleve; alt er over otte timer om dagen for succes.” Spørg enhver succesfuld forretningsmand, og de vil fortælle dig straks at de skulle arbejde mere end 60 timer om ugen i starten af deres virksomheder. Være parat til at sige farvel til efter office drikker hver dag, eller en almindelig weekend get-away tur. Hvis du er i en opstartsfase, bliver du nødt til at trække vejret, spise og drikke din virksomhed, indtil det kan stå egne. Arbejder hårdt vil være let, hvis du har en vision, klare mål, og er passioneret med, hvad du gør.
7. hele tiden ser efter måder at netværk. I erhvervslivet, er du bedømt af firmaet du holde – fra din ledelse, bestyrelse, og strategiske partnere. Virksomheder har altid brug for bistand, mere så små virksomheder. Måske damen du mødt i en handel association møde kan hjælpe dig sikre finansiering, eller Herre på en konference kan give dig med management rådgiver. Det er vigtigt at indgå alliancer med folk der kan hjælpe dig, og hvem du kan hjælpe til gengæld. For at få succes i erhvervslivet, skal du besidde gode netværksfærdigheder og altid være opmærksomme på mulighederne for at udvide dine kontakter.
8. vilje til at lære. Du behøver ikke at være en MBA grad indehaveren eller ph.d.-kandidat til at lykkes i din egen virksomhed. Faktisk, er der en masse iværksættere, der ikke selv færdig sekundær uddannelse. Undersøgelser viser, at de fleste Self-Made millionærer har gennemsnitlige intelligens. Alligevel, disse mennesker nået deres fulde potentialer opnåede deres finansielle og personlige mål i erhvervslivet fordi de er villige til at lære. Hvis det skal lykkes, skal du være villig til at stille spørgsmål, forblive nysgerrig, interesseret og åben for ny viden. Denne vilje til at lære bliver mere afgørende i betragtning af den hurtige udvikling i teknologier og måder at drive forretning.
9. holde ud og har tro. Ingen sagde, at vejen til succes er let. På trods af dine gode intentioner og hårdt arbejde, vil nogle gange du mislykkes. Nogle succesfulde iværksættere lidt tilbageslag og rungende nederlag, selv konkurs, men formåede at hurtigt står til at gøre det store i deres felter. Dit mod til at fortsætte over for modgang og evne til at hoppe tilbage efter en midlertidig skuffelse vil forsikre din succes. Du skal lære at samle dig op og starte forfra. Din vedholdenhed er mål for troen på dig selv. Husk, hvis du holde ud, intet kan stoppe dig.
10. disciplinere dig selv. Thomas Huxley sagde engang, “Gør hvad du skal gøre, når du skal gøre det, om du vil det eller ej.” Selvdisciplin er nøglen til succes. Styrke af vilje til at tvinge dig selv til at betale prisen for succes – at gøre, hvad andre ikke kan lide at gøre, gå den ekstra mil, fighting og vinde den ensomme kamp med dig selv.